light_logo

Föreläsningar

Föreläsningar

Föräldern på utsidan – hur det är att vara mamma till barn med den andra föräldern frihetsberövad. 2018 var jag på en skidresa med mina vänner och jag glömmer aldrig samtalet jag fick från min äldste son. Pappa är häktad!!! Den turbulenta resa vi fick vara med om i samband med att mina söners far blev frihetsberövad delar jag med mig av utifrån mitt perspektiv. Vilka rättigheter och skyldigheter har man, vilken hjälp och stöd får vi av samhället? Hur kan jag vara mitt bästa jag som förälder?


Kundfokus – Ta hjälp av kunden och få ambassadörer för ditt företag. Efter 30 år i handeln och detaljhandeln har jag stött på alla möjliga typer av kunder. De har lärt mig otroligt mycket. Både om de produkter jag sålt men även om kunderna och inte minst mig själv. Vad är ett kundbemötande i världsklass? 


Kan det bli bättre än så här? – Att vända negativa erfarenheter till positiva kunskaper.  Vad händer när man åker på käftsmäll efter käftsmäll (bildligt talat)? Vad fick mig att fortsätta att stå upp och vara Lena. Vi har alla olika drivkrafter och jag har lärt mig att min drivkraft inte har varit densamma under årens lopp. Det har alltid funnits ett stort driv hos mig och det är tack vare mitt driv jag är där jag är idag.


                 LenaB2396  LenaB2402 

                LenaB2389  LenaB2414  LenaB2337

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.