light_logo

Coaching

Coaching

Vill du förändra eller förbättra din livssituation och få en ökad trygghet och självkänsla oavsett var du befinner dig i livet så är jag rätt coach för dig.

lena bogren coachingJag är en obotlig optimist som älskar att arbeta med människor och personlig utveckling. Med en envis ödmjukhet tar jag dig närmre dina mål.

Coaching förknippas av många med idrottsvärlden och så sent som på i början av 1990-talet börjar coaching att accepteras inom affärsvärlden. Därefter har coachingen utvecklats och idag finns det en mängd olika coacher så som businesscoach, kostcoach, hälsocoach, träningscoach, livscoach mfl. Coach är ingen skyddad titel och vem som kan använda sig av denna titel utan någon faktisk utbildning. 

Att vara professionell coach innebär för mig att jag lyssnar aktivt och att jag ställer kraftfulla frågor till min klient och på så sätt hittar klienten sina egna svar, lösningar och vägar att gå för att nå sitt mål. Jag som coach är ingen terapeut, expert eller behandlare utan jag har i min roll som coach i uppgift att göra min klient framgångsrik i sin egen förändringsprocess. Jag hjälper mina klienter att öka sin medvetenhet och kunskap och får dem att agera på nya sätt.

Mina klienter kan och vill ta ansvar för sin egen förändringsresa, sina val och handlingar. Jag hjälper dem med att sätta upp realistiska mål och finns med längs vägen för att uppmuntra och utmana dem till att verkligen nå de uppsatta målen.

Vill du veta om jag är rätt coach för dig? Hör av dig så pratas vi vid och ser vad vi kan uppnå tillsammans.

 

Prislista

 

Företagspriser:

Coaching från 1300:- per timme

Coachavtal 6–12 månader
från 3 200:-/ per månad
Vi träffas tre gånger per månad, fysiskt eller online samt support på email eller Voxer
måndag till torsdag 8.00 – 17.00. Svar inom 24 timmar.

Coachavtal 3 månader intensiv
från 5 400:-/per månad
Vi träffas totalt tio gånger, fysiskt eller online samt support på email eller Voxer måndag till
torsdag 8.00 – 17.00. Svar inom 24 timmar.

Coaching för privatpersoner:

750:-/ per timme (priset är inklusive moms)

Paket 1

10 timmar 6 000:- (priset är inklusive moms)
Timmarna går att fördela efter dina behov och önskemål. Exempelvis en timme per gång eller om du hellre vill ses längre stunder åt gången. Vi anpassar det efter dig.

Paket 2

5 timmar 3 300:- (priset är inklusive moms)
Vi ses vid fem tillfällen och då en timme åt gången.

 


Human Design

Få din Human Design karta tolkad och se möjligheterna i din alldeles unika design. Du får här möjligheten till att leva ditt liv mer som Du.

Jag tittar på din personliga karta, hur du tar beslut och vilka dina grundläggande strategier är.

Human Design är din individuella karta över din genetiska kod.

1987 fick Ra Uru Hu till sig ett budskap från en högre intelligens och under åtta dygn förmedlade denna röst kunskapen om systemet till honom. Detta ledde till att han skrev boken Rave I’Ching och den blev grunden till Human Design. Under 25 års tid fortsatte han att utveckla systemet och sprida kunskapen till resten av världen.

Human Design är ett slags system med en kombination av astrologi, kvantfysik, Kabbala, chakrasystemet och österländsk lära. Med hjälp av Human Design kan du få en förståelse för vem du är, varför du fungerar som du gör, hur du interagerar med andra och hur du ska bli den person som du kom till jorden för att vara.

Tidsåtgång 60 min, 1 500: – inklusive moms


  • All coaching kan ske fysiskt eller via digitalt.
  • Vid resor utanför Helsingborgs stad tillkommer restidsersättning och resekostnader.
  • Mellan sessionerna finns möjlighet till feedback och frågeställning via email eller Voxer. Jag finns då tillgänglig måndagar till torsdagar 8:00–17:00. Jag svarar inom 24 h.

Du bokar coaching med Lena via mejl: lena@lenabogren.se eller på telefon: 0708-733 550.
All coaching betalas i förväg och eventuell avbokning ska ske 24 h i förväg för att få pengarna i retur alternativt ny coaching.

Certifierad ICC Coach

 

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.