light_logo

Om Lena

Lena om mig

Min vision


Min vision är att hjälpa människor till att få till en förändring i sitt liv så att de kan leva det liv de önskar.
Jag vill göra gott för mig själv och min omvärld genom att använda nya och gamla kunskaper och erfarenheter.

Mina Värdeord


Glädje – Hur roligt är du beredd att ha i ditt liv? Säg JA till glädjen i alla lägen.
Kärlek – Vi har ett öppet hjärta och sinne.
Värme – Hos mig är det ett varmt klimat och helt utan dömande.
Trygghet – Med mig kan du känna dig helt trygg. Inget är för stort eller smått för mig och allt som sägs till mig stannar hos mig. Sekretess är en självklarhet.

Mina certifikat

EMCC logo

Jag har gått en internationell coachutbildning steg 1 för Unestål Education som samarbetar
med International Coaching Community (ICC). Denna coachutbildning är kvalitetssäkrad på
nivå 1 av EMCC.

Jag är en ovanligt vanlig tjej med en hel del erfarenheter i ryggsäcken

De erfarenheterna har skapat den person jag är idag och gett mig det perspektiv på livet som jag har nu. Jag väljer att vandra längs glädjens stig och att känna en enorm tacksamhet för allt fint som finns omkring mig. 

Större delen av mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat som ledare i detaljhandeln, dagligvaruhandeln och även drivit eget i byggbranschen. Det som hela tiden funnits med mig är service och kundbemötande och att alltid ge kunden lite mer än de förväntar sig.

Genom de olika rollerna jag haft i mitt yrkesliv har jag fått stor erfarenhet av att leda företag och personalgrupper. Min främsta styrka är kundbemötande men även att se människor och få dem till att bli en bättre version av sig själv. 

Jag har ett stort intresse i människor och värnar om dem som inte har möjlighet att stå upp för sig själv. Jag är engagerad i Bufff (barn och ungdomar med förälder/ familjemedlem i fängelse) där jag arbetar som volontär och är styrelseledamot.

På min fritid gillar jag att vara aktiv med olika former av träning, ta en promenad i skogen eller längs havet med min hund och att umgås med släkt och vänner.

Jag har stött på en del hinder under min tid på jorden och det gör att jag har erfarenhet från bland annat ofrivillig barnlöshet, IVF, adoption, dyslexi, företagande, föreningsliv, styrelsearbete, brand och därefter återuppbyggnad, skilsmässa, arbetslöshet, vårdnadstvist, familjerätt, Bufff, arbetsrätt mm. 

Det är aldrig för sent för förändring, förbättring eller förnyelse. Jag vet, för jag har gjort en rejäl förändringsresa de senaste åren. Den resan har lett till såväl förbättring som förnyelse

Lena Bogren

Certifierad ICC Coach

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.